Våre verdier

Våre verdier

ECOECO

Alle våre produkter er gjennomført miljøvennlige, fordi vi virkelig bryr oss. Sammenlignet med vanlige matbokser og flasker inneholder våre ingen skadelig plast, de er laget av 100% rustfritt stål av høy kvalitet. Det er ikke lenger nødvendig å bruke engangsemballasje som plastposer eller flasker takket være våre slitesterke matbokser. De rustfrie stålproduktene kan dessuten resirkuleres uten å skade miljøet.

HEALTHYSUNN

Ikke bare miljøet, men også helsen vår har fordeler av ECO Brotbox. Flere urovekkende studier viser at forurensningene i plast (for eksempel plastmykner bisfenol A (BPA), ftalater eller PVC) kan overføres til den plastpakkede maten og påvirke helsen negativt i det lange løp. Ved å bruke mat med høy kvalitet og trygt rustfritt stål, spiser du bare det du laget; et deilig og sunt måltid.

FAIRRETTFERDIG

De som verdsetter økologisk kvalitet og bærekraft, vil selvfølgelig også vite noe om opprinnelsen til et produkt. For oss er det viktig å være transparent angående produksjonsmetoden av boksene våre. Produktene lages av en solid familiebedrift i Sør-India som har jobbet med rustfritt stål i flere generasjoner. India er ledende innen stålindustrien og har brukt disse stålproduktene i flere tiår. Selvsagt produserer vårt samarbeidsselskap kvalitetsprodukter under anstendige arbeidsforhold, personlig inspisert av Eco Brotbox sin grunnlegger.

FUNMORO

Ingenting er som et hjemmelaget måltid! Å tilpasse etter egen smak, bruke personlig utvalgte ingredienser – det er det gøye med matlaging. I tillegg ser våre bokser flotte ut, og presenterer maten på appetittvekkende og delikat måte. Ved å ta med egen mat til jobb eller skole, bruker du mindre penger på å handle mat i lunsjen eller spise ute. Slik kan du spare penger, bli sunnere og nyte andre morsomme aktiviteter 🙂 På slutten av dagen lander din ECO Brotbox i oppvaskmaskinen – og du har mer tid til moro!