Personvern

Personvernregler

Applikasjon

Den her oppgitte personvernpolitikken informerer brukeren om arten, omfanget og hensikten med innsamling av personlig informasjon gjennom dette nettstedet drevet av Schulz Eco Project, eier Yasemin Schulz, Åsenveien 35, 1400 Ski, 45515171, info@ecobrotbox.no.

Dine Data / Server-Logfiler

Når du handler i butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.
Vi bruker dataene dine bare av statistiske årsaker, sikkerhet og optimalisering av våre tilbud.

Samtykke

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefter kredittkortet ditt, gjør en bestilling, bestemmer levering eller returnere et kjøp, samtykker du i at vi samler inn informasjonen og bruker den bare av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte etter ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Opplysning / sikkerhet

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er uheldigvis mistet, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.

Og vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

Nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta oppdateringer og tilbud.

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, vil vi trenge en gyldig e-postadresse og data fra din side som gjør at vi kan sjekke om du er eieren av e-postadressen. Ingen ytterligere data er nødvendig.

Denne informasjonen vil bli brukt til å sende nyhetsbrevet og vil ikke bli delt med noen tredjepart. Ved registrering til vårt nyhetsbrev, vil din IP-adresse og datoen for registrering bli lagret. Denne informasjonen kreves i tilfelle misbruk av e-postadressen til en tredje person som uten samtykke fra eieren registrerer den for å motta nyhetsbrevet.

Du kan trekke samtykket til å lagre data, e-postadresse og bruk av disse dataene for å sende ut nyhetsbrevet når som helst. Omregistreringen kan gjøres via en lenke på nyhetsbrevet selv eller via e-post.

Tredjeparts tjenester

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.

Det kan hende at det er involvert innen online-tilbudte tredjeparter som YouTube, Kartenmaterial von Google Maps, RSS-Feeds eller Graphics fra andre nettsteder. Og en forutsetning for at disse tredjepartene gjenkjenner brukerens IP-adresse.

Lenker

Når du klikker på koblinger på butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

Cookies

Cookie er et lite stykke data sendt fra et nettsted og lagret på brukerens datamaskin av brukerens nettleser mens brukeren surfer. Informasjonskapsler er utformet for å være en pålitelig mekanisme for at nettsteder skal kunne huske statlig informasjon (for eksempel varer lagt i handlekurven i en nettbutikk) eller for å registrere brukerens surfaktivitet (inkludert klikke på bestemte knapper, logge inn eller registrere hvilke sider som ble besøkt i fortiden). De kan også brukes til å huske vilkårlig informasjon som brukeren tidligere har skrevet inn skjemafelter som navn, adresser, passord og kredittkortnummer. Brukeren kan velge å ekskludere informasjonskapsler eller ikke.

Spørsmål og kontakt

Om du ønsker å få tilgang til, rette, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt oss på info@ecobrotbox.no.

& Nbsp;

& Nbsp;